Maanifest 

…. er opstået på baggrund af et kreativt samarbejde mellem Ma -jbrith og Ani - ta. Majbrith fører penslen, Anita fører pennen. 

Vi har lavet en plakatsamling med titlen Jeg samler på, På vej og i øjeblikket er vi i gang med at udarbejde projektet Vejkanten.

Kombinationen af malerier og digte skaber noget nyt. Intentionen er, at de vækker nysgerrighed og eftertænksomhed. Vi er optaget af både store og små spørgsmål og oplever, det er en samfundstendens, at mange har lyst til at manifestere tanker, holdninger eller følelser. 

Plakaterne kan købes på vores hjemmeside Maanifest.com eller i butikken Design Hub, Bredgade 45 i Herning. Alternativt kan de bruges i en vandreudstilling på jeres arbejdsplads. 

Desuden laver vi t-shirts, sweatshirts, pants og muleposer. Disse er udviklet med udgangspunkt i plakaterne. Ideen er at tage et billedelement fra plakaterne og kombinere det med to til tre linjer fra teksten. Derved opstår der nye dimensioner. Tøjet er certificeret og garanterer: Bæredygtig og fair produktion, slidstærk kvalitet og et materiale bestående af 100% økologisk bomuld.    

Vi forsøger gennem vores produkter både at fokusere på miljømæssig bæredygtighed og samtidig skabe en strejf af eftertænksomhed.  

Se vores hjemmeside: Maanifest.com

Følg os på Instagram: Maanifestdk 

Følg os på Facebook: Maanifest

Majbrith Holdgaard og Anita Kofoed

Maanifest I/S

Händelsvej 3

7400 Herning

CVR: 41649275